Sinds 22 april 1919
/

Zingen is geluk

 

Kaartverkoop Matthäus Passion | woensdag 12 april 2017 gesloten!

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om kaarten via de website te bestellen. Er zijn nog voldoende 2e en 3e rang kaarten te koop (1e rang is inmiddels uitverkocht). 

U kunt de 2e en 3e rang kaarten (31,- en 18,- euro) aan de kassa kopen op woensdagavond 12 april voor aanvang van het concert. De kerk gaat open om 18.30 uur, het concert begint om 19:30 uur.
 
Reeds bestelde kaarten dienen voor 19:00 uur aan de kassa te worden afgehaald. Inlichtingen over het concert zijn verder te verkrijgen via de concerttelefoon:  06-16246881.


Concertinformatie

Aanvang: 19:30u

Locatie: Pieterskerk, Pieterskerkhof 1a, Leiden


Medewerkenden:

Koor: C.O.V. Ex Animo

Dirigent: Wim de Ru

Orkest: Holland Symfonie Orkest

Orgel continuo: Jan Jansen

Viola da gamba: Takeshi SudoTetsje van der Kooi, sopraan

Ina Boersma, alt

Pascal Pittie, tenor

Frans Huijts, bas

Laurens-Alexander Wyns, evangelist

Hans Christian Hinz, Christus


Prijzen

De eerste rang plaatsen kosten € 39,-, de tweede rang plaatsen € 31,- en de derde rang plaatsen € 18,-. Inbegrepen is een pauzedrankje naar keuze (koffie, thee, fris, wijn of bier).

Jongeren tot en met 18 jaar krijgen een tweede of derde rang plaats voor de helft van de prijs. 

Wanneer het concert binnen 5 werkdagen na de besteldatum plaatsvindt, zullen de kaarten voor u op naam worden klaargelegd bij de kassa en kunt u ze voorafgaand aan het concert ophalen.


Hoe worden plaatsen toegekend?

1. We werken met eerste-, tweede- en derde rang plaatsen. Op het bijgevoegde stoelenplan kunt u zien hoe de plaatsen in de kerk zijn verdeeld over de verschillende rangen. 

Plaatsoverzicht naar Rang Pieterskerk | C.O.V. Ex Animo Matthäus Passion 2017
Plaatsen Pieterskerk 2017 master schematisch website.pdf (574.33KB)
Plaatsoverzicht naar Rang Pieterskerk | C.O.V. Ex Animo Matthäus Passion 2017
Plaatsen Pieterskerk 2017 master schematisch website.pdf (574.33KB)
Plattegrond Pieterskerk - Stoelenopstelling
6157-1_MP_ExAnimo-detail_zaal.pdf (577.16KB)
Plattegrond Pieterskerk - Stoelenopstelling
6157-1_MP_ExAnimo-detail_zaal.pdf (577.16KB)
2. De toewijzing van plaatsen geschiedt in volgorde van binnenkomst van de betaling met doortelling vanaf de plaatsen vooraan naar achteren.

3. Op de website wordt vermeld als een rang is uitverkocht. Mocht een bestelling voor de eerste rang niet meer geplaatst kunnen worden dan reserveren wij voor u automatisch plaatsen in de tweede rang. Voor bestellingen voor de tweede rang wordt in dat geval uitgeweken naar de derde rang. Vervolgens nemen we contact met u op of u die plaatsen ook wilt hebben. Eenmaal bestelde en betaalde kaarten worden niet teruggenomen.

Informatie over eerste-, tweede- en derde rang plaatsen

1. De plaatsen van de eerste rang in het middenschip van de kerk hebben direct en goed zicht op de solisten, koor en orkest.

2. De tweede rang plaatsen in de zijbeuken van de kerk hebben een goed zicht op koor en/of orkest. Het zicht wordt ondersteund met videoschermen.

3. De derde rang plaatsen hebben goed zicht op het orkest. Het zicht op het koor en de solisten is beperkt. Het zicht wordt ondersteund met videoschermen.

Garderobe

Aan de zijkanten van het koor van de kerk en onder de tribune is een onbewaakte garderobe. U wordt verzocht om hier uw jas op te hangen.